top of page
Sortida Espais Ocults 1 tiny.jpg

Sortida a Vilaplana

Sortida pels socis i sòcies d'Espais Ocults a Vilaplana per conèixer el patrimoni històric d’aquest municipi que es troba als peus de la serra de la Mussara. Amb el grup RECUPEREM EL PATRIMONI. Visitarem el pont vell i el forn del Bruno i forn del Xacó.  

Dia: 5 de novembre 2022
Punt de trobada: "Casal vilaplanenc" a les 10 hores.

Durada: De les 10 h i fins a les 14 hores.

Va ser fa uns anys quan un grup d’amics va decidir recuperar alguns dels elements patrimonials de què disposa Vilaplana i van engegar un procés de recerca i documentació que a hores d’ara, ja els ha permès elaborar una petita ruta per donar-los a conèixer. ‘Recuperem el patrimoni’ és el nom d’aquesta naixent associació que reivindica la necessitat de fer difusió del patrimoni històric de Vilaplana.

 

A Vilaplana hi trobem dos forns teulers, el del Bruno i el de Xacó, dels quals existeixen referències datades a finals del segle XVII. Entre el patrimoni que es pot veure durant la visita, destaca també el pont vell del municipi i una làpida de 1766, ubicada en aquest mateix espai.


La sortida a Vilaplana forma part de les diverses activitats organitzades des de l’Associació Espais Ocults. Qualsevol persona que senti interès per aquestes qüestions i que vulgui gaudir de les activitats que va programant l’organització, pot fer-se sòcia per un preu simbòlic de 10 euros l’any.

Reserva la sortida completant i enviant el següent formulari. 

Recorda que només els socis tenen dret a assistir.

bottom of page