|
|
|
|
 
Vull participar !

REGISTRE DE VOLUNTARIS

El Voluntariat és la peça clau de l'èxit! Sou la cara visible d'Espais Ocults !
Qui pot participar? Tothom major d'edat que hi estigui interessat és benvingut, no cal tenir coneixements prèvis d'arquitectura, art o història, podeu ser professionals o estudiants, vinculats a l'art o no.... el més important és l'actitud!
S’ha de saber treballar en grup i ser curiosos per descobrir –i fer descobrir als visitants- els espais ocults! Som-hi!
Atenció! En cas de ser menor d'edat, podran participar persones entre 16 i 18 anys presentant:
 • L'autorització signada pel seu pare, mare o tutor (pots descarregar-la a sota)
 • Fotocòpia del DNI del pare, mare, o tutor/a.
 • Fotocopia del DNI del voluntari en qüestió. 
Una vegada completada i signada l'autorització envieu-nos-la per correu electrònic juntament amb els DNI escanejats (per les dues cares), en format digital ".pdf", al correu voluntaris@espaisocults.cat
Podeu enviar-ho fins el 15 de Setembre.
“Si segueix en la mateixa direcció que aquesta edició, tornarà
a ser un èxit, i tornaré a participar encantada!”
“Edificis desconeguts (la majoria arquitectònicament) a la vora de casa nostra, i la oportunitat de conèixe’ls de ben a prop.”
“La vaig trobar una molt bona iniciativa, amb posibilitat de
conèixer nous espais i gent nova a Reus.”
On puc participar?
Aquest any pots participar a l'edició del REUS OCULT!

Anima't a participar amb nosaltres i molts voluntaris més, a l'activitat més coneguda de la nostra associació!
 
Pots triar el rol que més t'agradi (Accés / Guia) i dedicar-li el temps que creguis, un matí, dos matins, un dia sencer, una tarda... Tria també quin edifici.
 
 
 
Tria com vols participar: horaris i rols
Al REUS OCULT, procurem estar sempre al servei dels voluntaris, sou la peça clau! Per tant com a voluntari pots escollir:
 
 • ELS HORARIS. Com que la l'activitat té una durada de dos dies podràs invertir el temps que vulguis, un dia sencer, dos dies, un matí, ...
  Es faran 3 passes per torn:
  • Torn de matí: 10h, 11h, 12h
  • Torn de tarda:  17h i 18h
    
 • EL ROL. Escull segons el que t'agradi més fer. Els rols principals són:

  Guia: Guiaràs el grup visitant per l’interior de l’edifici. Potser caldrà que facis una recerca, igualment, l'organització et facilitarà informació i bibliografia!

  Accés: Informaràs al públic sobre el funcionament del REUS OCULT, organitzaràs les cues d’accés a l’edifici.

  I a més a més d'aquests, si ets d'aquelles persones que sempre va amb una càmera al coll,  et pots especialitzar i dur a terme les tasques de:

  Comunicació: La teva funció serà immortalitzar l’experiència amb fotografia o video a l’edifici que et pertoqui i el seu context.

  Altres: Creus que ens pot ajudar amb altres tasques? Som tot ulls i orelles.

   
 • EL TIPUS D'INSCRIPCIÓ. Com a novetat d'aquest any, posem a l'abast dels voluntaris dos tipus de registres. El registre INDIVIDUAL, per aquelles persones que tinguin ganes de gaudir de l'experiència i de conèixer gent nova. El registre de GRUP, per aquell grup d'amics que volen gaudir del Reus Ocult acompanyats dels seus companys. 
   
 
A tots els voluntaris se us convocarà a una visita prèvia al vostre edifici dies abans del Reus Ocult. D'aquesta manera podreu fer un primer contàcte amb l'espai i se us explicarà tot el que haveu de saber de l'edifici i del funcionament de l'equip. És una cita molt important! 
 
També es celebrarà una reunió amb tots els voluntaris on s'aclariran dubtes i s'explicarà amb detall la vostra funció. La data d'aquesta reunió la rebreu per correu passat un temps després del vostre registre com a voluntaris.
 
Més endavant posarem a disponibilitat la guia del voluntariat d'aquest any actualitzada on podràs trobar més informació!
LA TEVA TASCA TAMBÉ TÉ RECOMPENSES!
FESTA PELS VOLUNTARIS
MERCHANDISING !
PRIORITAT EN L'ACCÉS ALS EDIFICIS!
SAMARRETA DE L'ACTIVITAT!
UNA EXPERIÈNCIA ENRIQUIDORA !
CERTIFICAT ACREDITATIU !
 
Registra't de voluntari!
ESTAT DEL REGISTRE : OBERT

Et necessitem!
 
Contacta amb nosaltres el més aviat possible si vols participar com a voluntari en aquesta edició. Edició única, inoblidable i d'última hora. Arrel de la situació COVID, la quantitat de voluntaris és molt inferior a la d'altres anys.

Tenim coberta bona part de voluntaris, però si et va encantar l'experiència i tens disponibilitat els propers 2 i 3 d'octubre escriu-nos! 
 
Digue'ns quins torns et van bé (matí o tarda) i si vols participar com a GUIA o ACCÉS a voluntaris@espaisocults.cat.
 
Descarregables

 

Si ets menor d'edat i tens entre 16 i 18 anys, pots participar al Reus Ocult presentant el formulari d'autorització per menors d'edat + fotocòpies dels DNI del tutor/a i del voluntari

No et decideixes a fer de voluntari? Aquí tens una mica més de informació!