|
|
|
|
 
Vull participar !

REGISTRE DE VOLUNTARIS TANCAT!

El Voluntariat és la peça clau de l'èxit! Sou la cara visible d'Espais Ocults !
Qui pot participar? Tothom major d'edat que hi estigui interessat és benvingut, no cal tenir coneixements prèvis d'arquitectura, art o història, podeu ser professionals o estudiants, vinculats a l'art o no.... el més important és l'actitud!
S’ha de saber treballar en grup i ser curiosos per descobrir –i fer descobrir als visitants- els espais ocults! Som-hi!
Atenció! En cas de ser menor d'edat, podran participar persones entre 16 i 18 anys presentant:
 • L'autorització signada pel seu pare, mare o tutor (pots descarregar-la a sota)
 • Fotocòpia del DNI del pare, mare, o tutor/a.
 • Fotocopia del DNI del voluntari en qüestió. 
Una vegada completada i signada l'autorització envieu-nos-la per correu electrònic juntament amb els DNI escanejats (per les dues cares), en format digital ".pdf", al correu voluntaris@espaisocults.cat
Podeu enviar-ho fins el 15 de Setembre.
“Si segueix en la mateixa direcció que aquesta edició, tornarà
a ser un èxit, i tornaré a participar encantada!”
“Edificis desconeguts (la majoria arquitectònicament) a la vora de casa nostra, i la oportunitat de conèixe’ls de ben a prop.”
“La vaig trobar una molt bona iniciativa, amb posibilitat de
conèixer nous espais i gent nova a Reus.”
On puc participar?
Aquest any pots participar a l'edificó del REUS OCULT 2018 !
Anima't a participar amb nosaltres i molts voluntaris més, a l'activitat més coneguda de la nostra associació! Aquest any celebrem al tercera edició del Reus Ocult després de l'èxit del passat any! En aquest cas l'activitat dura un cap de setmana sencer, 6 i 7 d'octubre! Pots triar el rol que més t'agradi (Accés / Guia) i dedicar-li el temps que creguis, un matí, dos matins, un dia sencer, una tarda... A més a més, aquest any tria també l'edifici! 
 
 
 
Pots triar horari, rol, tipus d'inscripció i edifici!
Al REUS OCULT, procurem estar sempre al servei dels voluntaris, sou la peça clau! Per tant com a voluntari pots escollir:
 
 • ELS HORARIS. Com que la l'activitat té una durada de dos dies (16 i 17 de setembre) podràs invertir el temps que vulguis, un dia sencer, dos dies, un matí, dos matins, una tarda... de manera que puguis participar i gaudir del festival des de dins i des de fora! 
   
 • EL ROL. Escull segons el que t'agradi més fer. Els rols principals són:

  Guia: Guiaràs el grup visitant per l’interior de l’edifici. Potser caldrà que facis una recerca, igualment, l'organització et facilitarà informació i bibliografia!

  Accés: Informaràs al públic sobre el funcionament del REUS OCULT, organitzaràs les cues d’accés a l’edifici.

  I a més a més d'aquests, si ets d'aquelles persones que sempre va amb una càmera al coll,  et pots especialitzar i dur a terme les tasques de:

  Registre: La teva funció serà immortalitzar l’experiència amb fotografia o video a l’edifici que et pertoqui i el seu context.
   
 • EL TIPUS D'INSCRIPCIÓ. Com a novetat d'aquest any, posem a l'abast dels voluntaris dos tipus de registres. El registre INDIVIDUAL, per aquelles persones que tinguin ganes de gaudir de l'experiència i de conèixer gent nova. El registre de GRUP, per aquell grup d'amics que volen gaudir del Reus Ocult acompanyats dels seus companys. 
   
 
A tots els voluntaris se us convocarà a una visita prèvia al vostre edifici dies abans del Reus Ocult. D'aquesta manera podreu fer un primer contàcte amb l'espai i se us explicarà tot el que haveu de saber de l'edifici i del funcionament de l'equip. És una cita molt important! També es celebrarà una reunió amb tots els voluntaris on s'aclariran dubtes i s'explicarà amb detall la vostra funció. La data d'aquesta reunió la rebreu per correu passat un temps després del vostre registre com a voluntaris.
 
Més endavant posarem a disponibilitat la guia del voluntariat d'aquest any actualitzada on podràs trobar més informació!
LA TEVA TASCA TAMBÉ TÉ RECOMPENSES!
FESTA PELS VOLUNTARIS
MERCHANDISING !
PRIORITAT EN L'ACCÉS ALS EDIFICIS!
SAMARRETA DE L'ACTIVITAT!
UNA EXPERIÈNCIA ENRIQUIDORA !
CERTIFICAT ACREDITATIU !
 
Registra't de voluntari!
 
ESTAT DEL REGISTRE : TANCAT
Aquest any estem molt contents d'haver omplert totes les places de voluntàris molt més ràpid que els altres anys! Hem hagut de dir que no a més de 30 persones, ens sap greu però si sobrepassem el nombre de voluntaris no donarem a l'abast!
Esperem que l'any que ve us torneu a inscriure!

Si ens vols fer arribar qualsevol comentari envia'ns un correu a:
 
 voluntaris@espaisocults.cat
Descarregables

 

Si ets menor d'edat i tens entre 16 i 18 anys, pots participar al Reus Ocult presentant el formulari d'autorització per menors d'edat + fotocòpies dels DNI del tutor/a i del voluntari

No et decideixes a fer de voluntari? Aquí tens una mica més de informació!

Associació Espais Ocults | info@espaisocults.cat | C/ Argentera, 25, baixos 2B | Reus | 43202

 • Facebook - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now