top of page
Què és ?
Què és ?
Espais Ocults és una iniciativa sense ànim de lucre que realitza jornades culturals basades en el patrimoni de les ciutats.

Les activitats es desenvolupen en espais que normalment no estan oberts al públic i tenen un atractiu històric, artístic, cultural o patrimonial per la ciutat.

La jornada es desenvolupa a través de visites guiades a aquests espais, els guies de les quals són voluntaris.
Qui som ?
Quí som ?
El col·lectiu que hi ha darrere d’aquesta iniciativa som un grup de caràcter heterogeni
que compartim una mirada curiosa vers l’arquitectura, l’art i la història i a més a més, el que és indispensable, les ganes inacabables de realitzar projectes!

El grup el formem actualment 8 socis fundadors i 5 socis que en conformem l’assossiació ESPAIS OCULTS.

Tots els membres tenim un vincle amb les activitats que estan relacionades amb la gent, amb donar a conèixer i aprende sobre el que ens envolta. És així com a partir de l’organització d’altres activitats vam coincidir, vam parlar i es va començar a formar el grup a mitjans de 2015. 

El grup va començar com un assaig que després de l’èxit de la primera edició del Reus
Ocult ens hem consolidat com a Assossiació sense ànim de lucre per tirar endavant un projecte que tothom va acollir amb molt bons ulls i amb molta participació activa.

El que ens motiva d’aquest projecte és el vincle personal que tenim tots en aquest àmbit, des de la nostra activitat professional fins al nostre dia a dia. La satisfacció de donar a conèixer a la societat elements patrimonials que es troben ocults a la mirada de molta gent, o que estan enterrats en la història de la ciutat és el que ens proporciona les ganes de tirar endavant aquesta iniciativa!
Com visitar?
Com visitar els espais?
Per realitzar les visites als diferents espais no és necessari ni entrades, ni cita prèvia ni res de tot això... (menys aquest Reus Ocult 2020 que s'ha pres més mesures pel COVID).
 
A la programació indicarà quin és l'horari d'obertura de l'edifici. Dins d'aquest horari es realitzen visites continuadament amb una durada de 15-20 min fins a 1h. L'únic que s'ha de fer és apropar-se a l'espai i esperar a que es formi el grup per gaudir de l'experiència!
Al mateix espai trobareu membres de l'organització que us informaran del temps d'espera, de la durada de la visita, etc. 
bottom of page